Vôňa-Dôkaz-Taška s Kombináciou Zámku Kontajner Box Cestovné Skladovanie-Puzdro 5xResealable Mylar Taška 1xGrinder 1xMetal Zásobník

Novinka

€26.58

Egooz Vôňa Dôkaz Taška

9" x 6,5" x 3.5"

BEZ ZÁPACHU, VŽDY DISKRÉTNE

Hrajú rozšírené Uhlíkové Lišty, ktorá bude Udržiavať váš skrýša položky čerstvé, chutné a bezpečné. Žiadny zápach bude prestávka od tohto zápach dôkaz taška. Lemované s viacpodlažné vrstvy uhlíkových vlákien a vode-odolná tkanina na zámku v pachy a skryť vonia.

POSTAVENÝ V roku ORGANIZÁTOR & Zero ZÁDRHEL ZIPS

Veľké vnútorné kapacity prichádza s 3 silný vymeniteľné Suchý zips priehradky, hrubé, odolné a proti roztrhnutiu. Postavený s vynikajúcou posilnené vyhotovením, heavy-duty zipsy a klasické outlook bude vhodné pre váš každodenný život. To je tiež mierne odolný voči vode.

PRAKTICKÉ PRE VŠETKY VAŠE POTREBY

Tento bez zápachu zápach dôkaz taška opatrenia 9 x 6,5 x 3,5 palca. Ideálne pre Lekárske a Lekárni Položky, Silný Zápach Potraviny a ďalšie položky, napríklad príslušenstvo, silný zápach položky, atď, Zhromaždiť všetky vaše obľúbené, na jednom mieste pobytu organizované.

Ideálna Cestovná Taška

Dosť veľký na to, obchod, potrebné príslušenstvo, malá a ľahká váha pre prenosné vykonávať, tiež môže byť fit do duffel taška alebo pripevnenie na batoh s karabína zahrnuté.

Štítky: eko, mallrat cestovné tašky, yaber auto skok starter power bank, taška na rameno, príslušenstvo cesta, medzinárodné cestovné príslušenstvo, taška puzdro, vlastné vôňa dôkaz taška, box storag, súprava lekárska taška.

Základné materiály Uhlíkové Lišty+Nepremokavé tkaniny tkaniny
Veľkosť 9X6.5X3.5 Inches
Funkcia Skladanie
Tvar Obdĺžnikové
Použitie Drobnosti
Formulár Trojrozmerný Typ
bezpečnosť zápach, bezpečnosť, ochranu detí a vaše súkromie
Pôvod CN(Pôvodu)
Ďalšie Príslušenstvo 5xMylar Taška+1xGrinder+1x Kovový Zásobník
Produkt Zdravotnícke Súpravy
Číslo Modelu čierna
Iné Názvy vôňa dôkaz taška/vec/Box/puzdro/Skrýša Box/Kontajner/Burín/Fajčenie taška
Materiál Handričku
Kombinácia Zámok Tri sady digitálne heslo zámky
Druh Skladovanie Tašky
Požiadať Tabak.Byliny.Konope.Niečo, čo zaváňa zlé
vzor Trojrozmerný Typ
farba čierna

Napíšte svoju recenziu!

Vôňa-Dôkaz-Taška s Kombináciou Zámku Kontajner Box Cestovné Skladovanie-Puzdro 5xResealable Mylar Taška 1xGrinder 1xMetal Zásobník

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty