5 ks/Kit poľský Nastaviť Rozšírenie UV Lampa Tipy Crystal Stavebných Kit na Nechty, Tipy Rozšíriť Nástroje Súpravy Dropship TSLM1

Novinka

€5.19

Popis:

: To rýchlo s úžasnú silu je ľahko použiteľné, rýchlo schne a je lepšie ako normálne gél. S podrobným návodom na stránke zoznamu, aj začiatočníci môžu ľahko vytvoriť krásne a trvalé nechty. Životnosť je až dva týždne po tom, ako správne používať.

Viacero štýlov na výber: Máte 12 veľkostí si môžete vybrať. rozšírenie gély hlavne sa skladajú z prírodných živíc, sú ekologické, bez zápachu, a nepoškodzujú nechty. Anself transparentné tvary pomáhajú predlžovať nechty, je to mäkké a ľahké použitie a môžete maľovať na to voľne.

Prirodzený efekt: je vhodný pre aplikáciu na UV gél na nechty, akrylové nechty, prirodzené nechty, atď. A môžu byť použité na umelé nechty, prirodzené nechty, rôzne povrchy, ako sú klince, papier a iné umelecké diela. Alebo posilniť vaše nechty s lesklý lesklý kožúšok.

Efekt je lepšie s nechty sušenie žiarovka: LED lampa môže pomôcť nechty suché rýchlejšie. Môžete použiť základný náter, náter pred použitím predĺžiť životnosť. Môžete tiež vytvárať rôzne obratné a krásne predĺženie nechtov alebo iné nechty vzory. Prineste svoje nechty salon domov.

Špecifikácie:

100% nových maloobchodných a vysokej kvality

Vhodné aplikovať na UV gél na nechty, akrylové nechty, prirodzené nechty, atď.

Pomôcť posilniť vaše nechty s trvanlivé lesklý náter

Ideálne ako pre profesionálne použitie a osobné použitie

Package Zahrnuté:

1 * 15ml Rýchly Stavebný Gél

1 * Terapia Pero

1 * Dvojité-end Tlačné

1 * Transparentné Klip

1 * Box na Nechty Formy (100ks)

Poznámky:

Nie squeeze strednej časti rázne, pretože to môže spôsobiť bubliny v lisovaných gél

Po použití fľašu spp sa musia doťahovať .

Štítky: gél na nechty, sada, polygel tip na nechty, súpravy, lampa na nechty, sada, nail art, Gel Polish, polygel nastaviť, dh nechty, lak na nechty, gélové nechty, moyra nail art.

NET WT 15ml
Použitie UV gél na nechty, akrylové nechty, prirodzené nechty, atď.
Objem 15ml
Pôvod CN(Pôvodu)
Dropship/veľkoobchod Podpora
Zložka Nechty Gel
Počet Kusov Combo
Množstvo 1PCS
Druh 5 ks/Kit UV
Funkcia Posilniť vaše nechty s trvanlivé lesklý náter
Názov Značky ELECOOL
Číslo Modelu Nechty Gel Nastaviť

Napíšte svoju recenziu!

5 ks/Kit poľský Nastaviť Rozšírenie UV Lampa Tipy Crystal Stavebných Kit na Nechty, Tipy Rozšíriť Nástroje Súpravy Dropship TSLM1

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty