Macrame Stene Visí Bohémsky Štýl Ručne Tkané Gobelín Svadobné Izba Dekorácie Na Vianočný Darček Stenu Macrame

Novinka

€15.86

Funkcie:

1. Krásne Remeselne: Tento gobelín je ručne vyrobený čipky stenu s jemné detaily a nádherná strapce. To je ideálne pre spálne, obývacia oblastiach, detské škôlky, pracovné priestory, alebo akékoľvek miesto, kde chcete, aby niektoré textúry a zábava pre vaše steny.

2. Vysoká Kvalita: Vyrobené z 100% bavlnenej nite, gobelín je bez umelých prísad a chemikálií. Je robustné a vysoko kvalitné. A to vytvára pocit harmónie a pohody v miestnosti.

3. Symetrický Dizajn: gobelín je vhodný pre akýkoľvek interiér dekorácie, tento gobelín je ideálny vyhlásenie visí od prístelky alebo detské postieľky, rozkladacia sedačka, plášťa alebo na stole, alebo v blízkosti okna, pridanie pohodlie do vášho obývacej alebo pracovného priestoru. To je skvelé dekorácie na párty, svadby alebo foto rekvizity.

4. Praktický Dizajn: lepší gobelín je ručne remeselne-jednoduchý a elegantný dizajn, ako zarážajúce kus umenia. To bude krásny a praktický darček pre vašu rodinu alebo priateľov, ale aj pre kolaudačné párty, narodeniny, svadby, Vianočné a viac!

5. Riešenie problémov: Ak máte akékoľvek problémy s kvalitou do troch mesiacov po zakúpení produktu, prosím kontaktujte nás a my sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy produktu.

Špecifikácie:

Veľkosť: cca 50*80 cm/19.69*31.50 v

Balenie Zoznam:

1*gobelín pre dream catcher

Štítky: harry tkané gobelín, macrame priadza stene visí, macram stenu, macrame dekorácie stick, grand macrame nástenná maľba, macrame rám obrazu, buddha štýl dekorácie, boho vankúš, české svadobné zdobenie, macram.

Koberec Predaj zobraziť podrobnosti
Číslo Modelu nástenné závesné gobelín
Čistenie Typ Ručné Umývanie
Rám No
Vzor Typ prekladané
Technics Tkané
vzor zobraziť podrobnosti
Dizajn moslimský
Štýl Obyčajný
Tvar zobraziť podrobnosti
Materiál 100% Bavlna

Napíšte svoju recenziu!

Macrame Stene Visí Bohémsky Štýl Ručne Tkané Gobelín Svadobné Izba Dekorácie Na Vianočný Darček Stenu Macrame

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty