Elecrow Crowtail SIM808 Modul GPRS GSM GPS Vývoj Doska GSM a GPS Dva-v-jednom Funkčný Modul s 3,7 V Lítiová Batéria

Novinka

€23.25

Elecrow Crowtail SIM808 Modul GPRS GSM GPS Vývoj Doska GSM a GPS Dva-v-jednom Funkčný Modul s 3,7 V Lítiová Batéria

Nový produkt crowtail rodinou, je GSM a GPS dva-v-jednom funkčný modul, ktorý sa nazýva Crowtail - SIM808. Pridáme Crowtail rozhranie na to, aby ste mohli používať ľahko. To je veľmi malý a na základe najnovších GSM/GPS modul SIM808 z SIMCOM, podporuje GSM/GPRS Quad-Band siete a kombinuje technológiu GPS pre satelitnej navigácie. Má vysokú GPS príjem citlivosť s 22 sledovanie a 66 nadobudnutie prijímač kanály, ktoré sa vám umožňuje pridať polohu-sledovanie, hlas, text, SMS a dáta do vášho projektu v rozkošný malý balík. Môžeme moc s 3,7 V lítiové batérie, vzhľadom na svoje špeciálne poplatok rozhranie. Takže ho môžete použiť ako prenosný modul, aj vy sa môžete pripojiť ho na bicykli, môže získať rýchlosť/informácie o polohe. Pekný modul, ktorý môže dosiahnuť veľa funkcií. Musíte to teraz!

--Quad-band 850/900/1800/1900MHz

--GPRS mobilné stanice triedy B

--Ovládaný z Príkazového (3GPP TS 27.007, 27.005 a SIMCOM rozšírené NA Príkazy)

--Integrované GPS/CNSS a podporuje A-GPS

--Nízka spotreba energie, 1mA v režime spánku

--Podporuje GPS NMEA protokol

- Štandardné Micro SIM Kartu

--GPRS multi-slot class12 pripojenie: max. 85.6 kb / s(download/up-load)

Veľkosť: dĺžka x Šírka: 50 mm x 35 mm

Wiki & Externé odkazy, skopírujte tie prepojenia, skontrolujte návod na použitie, vďaka.

Crowtail - SIM808 x 1 GSM Anténa 1 x GPS Anténa 1 x Crowtail káble x 1

Elecrow je otvorený hardvér uľahčenie spoločnosť so sídlom v meste Shenzhen, Čína. Ťaží z najväčších elektronických trhu, lokálna výroba energie a pohodlné globálny logistický systém, obrovské množstvo zábavné a vzrušujúce produkty sú vytvorené každý deň. Integrujeme zdrojov slúžiť novej éry inovácií.

Ak chcete, aby vaše rozhodovanie a inovácie jednoduchšie, ponúkame rôzne vývojovú platformu, moduly, nástrojov, elektronických komponentoch,a iných open source hardware.poskytujeme aj mnoho druhov služieb ,obsahovať Fusion PCB služby, Komponentu Objednania služby a PCB Montáž servis, atď.

Bez ohľadu na to, či ste zvedavý študent, kvalifikovaný inžinier, alebo nadšenec, ktorý miluje vytvorenie, vždy nájdete niečo, čo tu, aby vyhovovali vašim potrebám - a ak nie ,radi by sme vedieť. prosím, neváhajte a kontaktujte nás.

Spokojnosť Zákazníka

Pretože vaša odozva je veľmi dôležité, aby naše podnikanie je rozvoj, úprimne vás pozvať na dovolenku pozitívna spätná väzba a 5 hviezdičky pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb.

Z akýchkoľvek dôvodov, nie ste spokojný s tým, že tovar, alebo služby, neváhajte a kontaktujte nás najprv pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť problémy a poskytnúť vám najlepší zákazník servcies.

Warranty & Return

Snažíme sa čo najlepšie slúžiť našim každý zákazník najlepšie, čo môžeme urobiť.

Vrátime vám položiek vrátená do 7 dní od ich doručenia, z akéhokoľvek dôvodu. Vrátenie peňazí sa bude venovať, ak položky sú vrátené v pôvodnom stave.

Ponúkame 1 mesiac výmena a 12 mesiacov údržba záruky. Položky možné nahradiť v priebehu prvého mesiaca alebo udržiavané pre prvý rok.

Pred vrátením položiek, prosím, kontaktujte nás a uistite sa, že ste si naše (predávajúceho) spiatočnú adresu

Platby

Akceptujeme platbu Kreditnou Kartou, paypal, alebo tak, že www.zsvoderady.sk podporuje.

Doprava 1. Podporujeme world wide doprava s sledovacie číslo(Registrovaná v letecky) a express(DHL/FEDEX/UPS/EMS).

2. Prepravné náklady: Kliknite na tlačidlo "Doprava a platba" na karte na stránke detailu produktu, a uvidíte, dodacie údaje. Môžete vypočítať prepravné náklady podľa zadaní požadovaných informácií.

3. Čas v tranzite: Tranzitný čas mení v závislosti od rôznych spôsobov dopravy. Dopravca Názov Odhadovaný Čas v Tranzite z Číny do Cieľa Sledovanie Služby 3-5 pracovných dní www.dhl.com do 3-5 pracovných dní www.fedex.com do 3-5 pracovných dní www.ups.com 5-10 dní www.ems.com.cn 7-25 dní www.hongkongpost.com

4. Objednávky Čas Spracovania: pokyny budú spracované v priebehu 1-2 pracovných dní po úhrade sa vymaže.

Technická podpora Technická podpora je pomôcť navrhnúť výrobky kúpiť a zaistiť, že tieto výrobky sú pracovať tak, ako sa očakáva.

Štítky: gp tracker, fm modul, cc2531 zigbee2mqtt, gsm modul, breadboard solderless, dúchadlo ovládací modul, neo m8n drôt, súprava smd, gprs štít, lg nexus 5 predné sklo obrazovky náhradné.

Package SMD
Aplikácia Počítač
Prevádzková Teplota ŠTANDARD
Druh Regulátor Napätia
micro SIM karty ŠTANDARD
Veľkosť length x Width
Rohs sťažnosť ROHS
Číslo Modelu CT0078SIM
gprs gsm modulu 2 v 1
Napájacie Napätie 110-220v
Strata Sily nízka
Položka Hmotnosť 20 g
Názov Značky ELECROW
stav Nové
Vývoj Doska SIM808 Modul

Napíšte svoju recenziu!

Elecrow Crowtail SIM808 Modul GPRS GSM GPS Vývoj Doska GSM a GPS Dva-v-jednom Funkčný Modul s 3,7 V Lítiová Batéria

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty