250g Čínsky Taiwan Mliečny Oolong Čaj Krása, chudnutie, Zníženie Krvného Tlaku a Vysokej Hory JinXuan Mliečny Oolong Čaj Čerstvý Gree

Novinka

€4.70

modname=ckeditor

Hmotnosť: 125g\ 250g/500g,

Vákuové balík , udržať čaj, čerstvé a ľahko piť.

Dátum Výroby: 2020

Doba skladovania: 24 mesiac

Zdravotné Prínosy: Zníženie Hmotnosti, Zlepšenie Funkcie imunitného systému; Zníženie hladiny cukru v krvi

Tento Jin Xuan Mlieko Čaj je z vysokej hory Alishan v Taiwan. Druh zľahka oxidovaného Oolong dobre-známy pre jeho mliečnu arómou. To je druh čiastočne fermentovaný čaj,ktorý je vytvorený zo zelený čaj a čierny čaj. To musí byť uvarená vysoká teplota vody. Čaj farba ukazuje, svetlo žltá, a to chutí zrelé a sladké s prírodnými elegantná vôňa mlieka. Na prvom čas varenia, budete cítiť, teplá vôňa. Na druhý krát, mali by ste vôňa čaju vôňu. A tretíkrát, vôňa vydrží dlho.

Mlieko vôňa dodáva čaju vôňu.Ak ste deguster čaj trpezlivo a ticho, budete tiež cítiť svetlo orchidea vôňa.S stong mlieko vôňa, pachuť, ktorá zotrváva.Jin Xuan mliečny Oolong je najlepšej kvality v tchaj-wane čajov. A to je jeden z obľúbených top triedy čaj v Taiwan.

Zdravotné Účinky:

Oolong alebo Wu-dlho čaj je dobre vedieť, na chudnutie, semi-kvasného procesu výsledok Oolong obsahuje špeciálne compunds, Výskumných pracovníkov na Suntory Výskumné Centrum v Osake, Japonsko zistili, že pitie wu long tea15 minút pred konzumáciou potravín s vysokým obsahom sacharidov obmedzila stúpa v inzulínu, čím sa znižuje niektoré výkrm účinky príjmu sacharidov.

Štúdie ukazujú, že pitie Oolong počas alebo po high-cholesterolu jedlo bolo preukázané, že zníženie príjmu tukov v krvi.

modname=ckeditor

modname=ckeditor

Štítky: africké tričko, zelený, oolong čaj, čínsky porcelán, čaj, cigareta držiteľ zobo, milujem milf, mliečny oolong čaj, materské mlieko, krvný čaj, oolong čaj, telefón režimu spánku.

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky ANCHENG
Materiál Keramika

Napíšte svoju recenziu!

250g Čínsky Taiwan Mliečny Oolong Čaj Krása, chudnutie, Zníženie Krvného Tlaku a Vysokej Hory JinXuan Mliečny Oolong Čaj Čerstvý Gree

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty