Perfektný Zápas - Flexibilné Rabbit Vibrátor sexuálnu Hračku, s 16 Silný Nastavenia pre Ženy & Páry Nepremokavé Nabíjateľná Kľudnej

Novinka

€22.19

Funkcie:

❤ ZAŽIŤ NEUVERITEĽNÉ ORGAZMY! Perfektný zápas je hodvábne mäkký a veľmi flexibilné rabbit vibrátor, s nezávisle upozorňuje tipy!

Dual tipy sú spárované s 16 pôsobivo výkonný a tichý nastavenia masáže a potešenie vás dovnútra a von naraz.

Perfektný Zápas je sexuálnu hračku, ktorú som hľadal.

❤ 100% SPOKOJNOSŤ ZARUČENÁ: Sladké Vibrácií je všetko o čo máte radi. Staráme sa o našich zákazníkov s navždy záruka na všetky naše veľkolepé produkty.

Osloviť nás a my sa postaráme o vás.

❤ USB NABÍJATEĽNÉ: jedno nabitie dáva 2+ hodín nepretržitej, pnutia zábavy s vašim rabbit vibrátor, dildo.

Nie je potrebné míňať ďalšie peniaze na batérie pre Perfektný Zápas, to je nabíjateľná a prichádza so všetkým, čo budete potrebovať!

❤ PERFEKTNÝ SPOLOČNÍK na cesty: 100% bezpečný, FDA silikónové nepremokavé Pixie sexuálnu hračku, môžete priviesť ju na všetky vaše zážitky, vrátane vaňa alebo sprcha!

Ochrana Osobných Údajov Zaručená:

Vaše súkromie je pre nás veľmi dôležitá. Sľubujeme, pošlite svoje produkty v tajnosti stav, balenie, bez akýchkoľvek obrázky a slová o sexe.

Zoznam Balíkov:

1 x Vibrátor

1 x Nabíjací Kábel

Štítky: hračka králik, na dennom poriadku rabbit vibrátor, dvojité flexibilný vibrátor, hračka králik pohlavie, g bod veľké, mioyy, metal gear kľudnej, dildo muž, sex hračky, vibrátor g-spot.

Veľkosť 220*33mm
Materiál Lekársky Silikón
So Sexuálnym Podtextom No
Nemravný Obrázok No
Druh G-Spot
Komoditné Certifikácie Kvality ce
Číslo Modelu B2363
Názov Značky muž nuo

Napíšte svoju recenziu!

Perfektný Zápas - Flexibilné Rabbit Vibrátor sexuálnu Hračku, s 16 Silný Nastavenia pre Ženy & Páry Nepremokavé Nabíjateľná Kľudnej

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty