Elektrické Kúrenie Rukavice USB Ruky Rukavice Teplejšie S 1000mAh Nabíjateľná Power Bank Cyklistické Motocyklové Rukavice

Novinka

€11.78

Funkcie:

1. Dobrý materiál: Povrchová vrstva priedušná a vode-odolný PU tkanina, Keď striekajúcej obyčajnou živej vody alebo namočí v krátkodobom horizonte dážď, môže byť vyutierať do sucha v čase. Vnútro rukavice je stále v suchu.

2. Humanized dizajn: Rozšírená troch-dimenzionální nastavovacie tlačidlo brzdný účinok je dobré, zabrániť, aby chladný vzduch od vstupu, prevencia horúci vzduch z úniku, dlane non-sklzu a opotrebovaniu, vnútorné velvet, mäkké a pohodlné, teplé a zámok teploty.

3. 5-prst a späť kúrenie: Premyslené kúrenie rozloženie, rýchle nahrievanie rýchlosť, 5-prst a späť kúrenie, vstavaná regulácia teploty čip, vysokou teplotou vypnutia ochrany,najvyššia teplota 55℃.

4. USB nabíjací kábel: 99% power bank je k dispozícii (power banku môže byť použitý s výstup 2A alebo viac), a 1000mAh power banku môže byť vyhrievané asi 4 hodiny.

5. Inteligentný dotykový displej dizajn: je Citlivý dotykový displej. pohodlnejšie, môže pracovať v rukaviciach v zime.

Špecifikácia:

Názov: Kúrenie Rukavice

Farba: červená, modrá

Materiál: PU tkanina, koralové zamatová podšívka

Veľkosť: voľná veľkosť (dĺžka 27 cm/10.63 v, palm, šírka 12 cm/4.72 v, stredný prst dĺžka 10 cm/3.94 v)

Teplota: konštantná teplota 50-55 stupňov

USB dĺžka kábla: o 1.8 m

Použitia: vode a vetru, teplé a pohodlné, vhodné na vonkajšie jazda na koni, lyžovanie, horolezectvo, rybolov, beh a iné zimné chladné ochrany

Balenie Zoznam:

1 Pár Elektrické Kúrenie Rukavice

1*USB Nabíjací Kábel

Štítky: exo vyhrievané rukavice, nabíjateľná vyhrievané rukavice, booster motocykel, vintage rukavice strane ohrievačov, 36v power bank, potholder nastaviť, elektrický bicykel ovládanie, vyhrievaný, univerzálny rukavice, usb vyhrievané rukavice batérie, neoviva.

Typ 1 Cyklistické Rukavice
Materiál Nylon & Bavlna
Typ 3 mtb rukavice
Drop shipping Podpora
Pohlavie Unisex
Položka Druh rukavice
Funkcia Priedušná
Typ 5 Cyklistické Rukavice
Pôvod CN(Pôvodu)
Typ 2 cyklistické rukavice
Typ 4 taktické rukavice

Napíšte svoju recenziu!

Elektrické Kúrenie Rukavice USB Ruky Rukavice Teplejšie S 1000mAh Nabíjateľná Power Bank Cyklistické Motocyklové Rukavice

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty