Diaľkové Ovládanie Tlačením Dildo pre Ženy, Realistický Penis, Vibrátory Lesbické Hračka Sex Stroj Silikónové Veľký Péro Ženská Masturbácia

Novinka

€19.49

Obe diaľkové ovládanie a telo prepínanie môže byť zapnutý.

Krátke stlačte na 1 sekundu, aby štart, diaľkové ovládanie frekvencia.

Dlhým stlačením telo prepínanie 2-3 sekundy zapnete vibrácie, a krátke stlačte, ak chcete frekvenciu.

1. Tlačením dildo dáva veľkú stimulácia na klitoris, zatiaľ čo tlačením napodobňuje svojho milenca. Tlačením & rotačným prináša vám fantastický orgazmus s 7 rôznych režimoch. Vaše sweet spot bude pobozkal na jemné, ale obrovské žaluďa.

2. Vibračné dildo je taká myseľ vyfukovanie hračka, ktorá má 7 vibračných režimov, čo vám umožní vychutnať si viaceré úrovne sexuálne potešenie. Kombinácia vibrácií, rotácia & tlačením priviesť k orgazmu ľahšie.

3. Dotýka a pocit to Realistické dildo robí to vyzerať a cítiť sa Realisticky, čo naznačuje, že dildo napodobňuje skutočný penis s žily, obrovský hlavu a gule. Silný muž sa pomaly blíži ste, jeho útok je silný a stimuláciu!

4. Ultra-mäkké hračky pre ženy je vyrobený z tekutý silikón, ktorý nie je lepkavý a nemá zápach. Je to dostatočne mäkké na to, že Energické použiť nebude spôsobovať žiadne bolesti, ale pevné dosť cítiť. Nebude vám veľa problémov, keď príde na čistenie.

5. Dildo vibrátor prichádza s výkonným prísavky základne pre hands-free hrať aj s pomerne Intenzívnej použitie. Držať ho na stoličku, stenu alebo podlahu a trieť klitoris, zatiaľ čo budete jazdiť na úžasné dvojitá stimulácia.

Štítky: moje sexuálne hračky, sexuálnu hračku, zadok rozbaliť, sex hračky, análny, super silikónový vibrátor, vibrat, sex stroker, deti penis, erot hračka, kohút.

Nabíjanie USB Nabíjanie
Funkcia 2 Sex Hračky pre Ženy Masturbácia
So Sexuálnym Podtextom No
Funkcia 1 Prísavky Realistické dildo
Nepremokavé Život vodotesný (všimnite si, že diaľkové ovládanie nie je vodotesný)
Moc Plný asi 2-3 hodiny
Pomocou času o 60-120 minút
Nemravný Obrázok No
Materiál TPE
Funkcia Diaľkové ovládanie penis
Aplikácia Pre ženy
Číslo Modelu Realistické Dildo
Položka Druh Umelé penisy

Napíšte svoju recenziu!

Diaľkové Ovládanie Tlačením Dildo pre Ženy, Realistický Penis, Vibrátory Lesbické Hračka Sex Stroj Silikónové Veľký Péro Ženská Masturbácia

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty