Gyro Bowl Dieťa Kŕmenie Misy Univerzálny Stolový Riad Misy Jedla Doska Deti 360 Otočiť Odolný Vzdelávania Riadu Misy

Novinka

€2.53

*Podpora Dropship a Veľkoobchod, Nízka Cena a Najlepšiu Kvalitu,Č. predávajúci informácie alebo pôvodná cena ukazuje na obale.

Gyro Bowl Dieťa Kŕmenie Misy Univerzálny Stolový Riad Misy Jedla Doska Deti 360 Otočiť odolný Vzdelávania Riadu Misy Popis: Položky Názov: Detská Misa Stav: 100% Zbrusu Nový a Vysoko Kvalitný Materiál: potravinársky PP Veľkosť: Cca 17*17*7 cm Farba:Zelená,Modrá,Ruža Červená Funkcia: ste unavení z vášho deti, rozliatia potravín, takže musíte vyčistiť znova a znova. Ste unavení, keď vaše deti sú naggy s ich jedlo, pretože sa jednoducho stratia záujem. Táto miska je riešenie. Táto miska vyzerá ako Planéta Saturn proti úniku dizajn, v ktorých sa dá otáčať o 360 stupňov, aby suché potraviny vo vnútri a vyhnite sa jedlo rozliatiu. Plus, sme pridali tri rukoväte pre jednoduché prenášanie a veko na pokrytie jedlo, keď nie v použitie. Nielen pre potraviny, môžete ho použiť na mieste, svoje drobné kancelárske vybavenie, ako klip, pin, ihly alebo mincí. Tiež, to je jedinečný darček pre vašich blízkych. Balenie Obsahuje: 1x Detská Misa

Štítky: misku cereálií, miska gyro, dieťa kŕmenie misa, plastové misky strany, foto jedlo, deti doska, dieťa jedlo, dieťa silikónové jedlo sacie, strava doska, únik dôkaz misy.

Vzor Typ GEOMETRICKÉ
Druh Riadu
Veková Skupina Deti
Certifikácia CIQ
Materiál Plastové
Funkcia Misa
Klasifikácia Misa
Materiál Funkcia PVC Zdarma
Číslo Modelu Gyro Bowl Dieťa Kŕmenie Misy Univerzálny Stolový Riad Misa

Napíšte svoju recenziu!

Gyro Bowl Dieťa Kŕmenie Misy Univerzálny Stolový Riad Misy Jedla Doska Deti 360 Otočiť Odolný Vzdelávania Riadu Misy

Napíšte svoju recenziu!

Súvisiace produkty